airport pécs

Poggyász Információk – Poggyász szabályzat

A kézi csomag mérete és súlya:
Személyenként egy darab, maximum 7 kg tömegű 40x30x20 cm méretű kézipoggyász vihető fel az utastérbe. Kerekes kisbőrönd esetén a kerék mérete további 5 cm lehet.

Poggyász 2
airport pécs

A feladott poggyász mérete és súlya

Személyenként egy darab, maximum 15 kg tömegű feladott poggyász kerülhet fel a repülőgép csomagterébe. A csomag összeadott szélessége, hosszúsága és magassága maximum 158 cm lehet. További egy, ugyanilyen méretű és súlyú csomag kizárólag a repülőjegy vásárlásakor vagy a foglalás kezelése során 50.-EUR-ért foglalható a helyek függvényében. Amennyiben a súly meghaladja a megadott mértéket, minden plusz kilógramm 15.-EUR költséggel jár, amelyet a check-in során kizárólag bankkártyával lehet kifizetni. Együtt utazók esetében a feladott poggyász súlykorlát a csoport tagjai között egyenlőtlenül is elosztható. 2 személy esetén (2x15 kg) például megosztva 10 és 20 kg-os csomagra. Babakocsi és kerekesszék ingyen feladható amennyiben a használója is utazik. Speciális csomagok (sport felszerelés, hangszerek, stb) szállítása a légitársaság ügyfélszolgálatán keresztül foglalható. Kisállat (kutya, macska, nyúl) kabinban az utassal együtt szállítható, repülőjegy vásárláskor foglalható. Maximum 7 kg-os lehet a kisállat a szállítására használt puhafalu hordozótáskával együtt, amelynek mérete maximum 45 x 60 x 23 cm lehet. További részletes információ a légitársaság weboldalán található:

Universal Air
airport pécs

A poggyász tartalma

Folyadékfélék kézipoggyászban történő szállításának maximális mérete 100 ml/db, melyeket egy max. 1 literes újra zárható külön zacskóban kell tárolni és a biztonsági személyzetnek be kell mutatni. Kérjük, hogy az aktuális poggyászszabályzatot mindig kövesse figyelemmel a légitársaság weboldalán!

hu_HUHungarian