airport pécs

Általános Információk – Check-In

A check-in, azaz a jegykezelés és poggyászfelvétel, a járat indulása előtt 120 perccel kezdődik. Érdemes már ekkor a repülőtérre érkezni, hogy mindenre jusson elég idő az utazás előtt. A check-in pult a repülőgép menetrendszerinti indulási ideje előtt 40 perccel bezár, ez időpont után érkező utasok felvétele a járatra már nem lehetséges. Kérjük a korábbi poggyászcímkéket távolítsa el csomagjáról! Az utazáshoz szükséges papírjait és gyógyszereit a kézi táskájában helyezze el. A jegykezelő pultnál adja át utazási dokumentumait, repülőjegyét vagy foglalási kódját, feladandó poggyászát. A jegykezelő pultnál megkapja érvényes beszállókártyáját és a feladott poggyászok csomagcímkéit. Érvényes beszállókártyájával fáradjon a biztonsági ellenőrzéshez.

Online check in
airport pécs

Online Check-In

Az online check-in jelenleg nem érhető el.

Universal Air
airport pécs

Jegykezelés

Jegykezeléshez feltétlen szükséges a repülőjegy és az érvényes úti okmány (Útlevél vagy Személyi Igazolvány). Javasolt az úti okmány érvényességének előzetes ellenőrzése, mivel érvényes úti okmány hiányában az utazás megtagadható!

Beszállókártya
airport pécs

Beszállókártya

A beszállókártyán feltüntetett beszállítási időpontig az utasnak minden esetben oda kell érnie a beszállító kapuhoz. Amennyiben a megadott időben nem jelentkezik, illetve túl későn ér oda, a járatra történő felszállást megtagadhatják.

hu_HUHungarian